Testo za picu gotovo za 10 minuta: Postanite italijanski pica majstor u toplini svoga doma
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Dubravka
Testo je fenomenalno,pravila sam duplo za 2 velike pice,pojelo se neverovatno brzo!Moj savet je da kad se zamesi,ostavi na sobnoj temperaturi 10-ak minuta da malo omekša.Hvala na receptu!
Мики
Одличан стари рецепт за пицу који се више од 20 година примењује у мојој породици,никад не купујемо ткз.подлогу одлично испадне и јако је укусна пица!
Kiza
Ja volim picu i bez testa