≫ 

Testo za picu gotovo za 10 minuta: Postanite italijanski pica majstor u toplini svoga doma

 ≫ 

Brzo se priprema, a više je nego ukusno

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Kiza
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dubravka

    22. april 2020 | 19:28

    Testo je fenomenalno,pravila sam duplo za 2 velike pice,pojelo se neverovatno brzo!Moj savet je da kad se zamesi,ostavi na sobnoj temperaturi 10-ak minuta da malo omekša.Hvala na receptu!

  • Мики

    08. april 2020 | 18:32

    Одличан стари рецепт за пицу који се више од 20 година примењује у мојој породици,никад не купујемо ткз.подлогу одлично испадне и јако је укусна пица!

  • Kiza

    08. april 2020 | 08:04

    Ja volim picu i bez testa