≫ 

Provereni trik da vam nijedno uskršnje jaje ne pukne tokom kuvanja

 ≫ 

Otkrivamo kako da jaja budu potpuno skuvana, a da ne popucaju tokom kuvanja

Komentari

  • Tile

    16. april 2020. | 21:12

    Isprobamo već. Sve preporuke za kuvanje ovakvih jaja.

    Podelite komentar

  • Dragana

    16. april 2020. | 20:16

    Evo saveta kako da vam jaja ne puknu prilikom kuvanja. Jaja da budu na sobnoj temperaturi, staviti ih u vodu, takodje sobne temperature pa kuvajte na umerenoj vatri (potrudite se da serpa bude dovoljno velika da se jaja ne sudaraju, cak ako je potrebno kuvajte iz vise puta) dok voda ne provri. Kad provri, sklonite jaja i poklopite. Tako poklopljena u vrucoj vodi treba da stoje 10-15 minuyta. Jaja ce biti odlicno, tvfdo kuvana a ni jedno nece biti razbijeno. Godinama ovako kuvan jaja za Uskrs i uvek je bez greske

    Podelite komentar

  • tea

    16. april 2020. | 19:28

    jaja u rerni sa krpom,ocigledno lapsus.

    Podelite komentar

  • y

    16. april 2020. | 19:13

    Ni u ludilu da jaja kuvam u rerni.

    Podelite komentar

  • Goran

    16. april 2020. | 19:00

    Rerna za jaja , to je luksuz, rasipanje energije.

    Podelite komentar

  • Pametnica

    16. april 2020. | 18:44

    Upalite rernu????🤦‍♀️

    Podelite komentar