≫ 

Genijalan način da izvučete gorčinu iz krastavca: Trik koji ćete od sada stalno koristiti

 ≫ 

Krastavac odmah dobija svež i lep ukus

Komentari

  • zeljko

    21. maj 2020. | 15:15

    Pa ko ovo ne zna,mozda amerikanci...

    Podelite komentar

  • Рус

    19. maj 2020. | 18:53

    Primetio sam da mnogi sada internet kuvari koji su prebogati tipa cznburak ili nusret i sl.njima ,prikazuju svetu Srpski način kuvanja, pečenja i przenja mesa.. kao i ovo sada za koje svaki stanovnik Srbije zna..

    Podelite komentar

  • 321

    19. maj 2020. | 18:08

    Treba imati ovakav rad ruku!

    Podelite komentar

  • Sima

    19. maj 2020. | 18:03

    Novo?! Tačno 71,5 godina znam za ovo, a naučio sam od prababe. 😁 Ne znam od koga je ona naučila ali sigurno nije od domaćice sa TIK TOK-a.

    Podelite komentar

  • Instaflash

    19. maj 2020. | 17:42

    Pa otprilike 20 godina znam za ovaj "trik" 😎

    Podelite komentar

  • ..

    19. maj 2020. | 17:35

    Sta je ovde novo,moja majka,baba I svi ovo rade vec sto god...

    Podelite komentar