Obećavamo vam da nećete jesti ukusniju proju od ove: Potrebno je samo da zamenite jedan sastojak

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika baba smilja iz darosave
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nany

    02. jun 2020 | 13:18

    Sa jogurtom i kiselom je extra dobitna kombinacija , pa jos u malim okruglim kalupima spolja hrskava a iznutra mekana ko dusa .... njami

  • Vesna

    02. jun 2020 | 00:32

    Hvala na receptu za proju.Zanima me i probacu da je napravim,jer mi nikad ne bi palo napamet da stavim pavlaku za kuvanje,ali cu ja dodati i jednu casu preciscene vode iz mog optimum aparata.

  • baba smilja iz darosave

    01. jun 2020 | 16:24

    da bi bilo jos bolje treba da se doda casa kisele vode