Obećavamo vam da nećete jesti ukusniju proju od ove: Potrebno je samo da zamenite jedan sastojak
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Nany
Sa jogurtom i kiselom je extra dobitna kombinacija , pa jos u malim okruglim kalupima spolja hrskava a iznutra mekana ko dusa .... njami
Vesna
Hvala na receptu za proju.Zanima me i probacu da je napravim,jer mi nikad ne bi palo napamet da stavim pavlaku za kuvanje,ali cu ja dodati i jednu casu preciscene vode iz mog optimum aparata.
baba smilja iz darosave
da bi bilo jos bolje treba da se doda casa kisele vode