Ovako se pravi jedina prava crnogorska cicvara: Evo koji sir je najbolje izabrati da bi uspela 100%

Komentari

  • 7. jun 2020 | 16:31

    seljo

    corba procedjena od kuvane jagnjetine ide umesto vode ako hoces da bude prava

    60
    5

    Podelite komentar

  • 7. jun 2020 | 16:32

    Kuvar iz Kolasina

    Cicvara se pravi i od psenicnog kukuruznog i razanog brasna. A najlakse i najbrze se pripremi od kukuruznog brasna.

    10
    1

    Podelite komentar

    • 7. jun 2020 | 16:33

      MUKTE

      @Kuvar iz Kolasina

      raz razeno nije razano

      8
      6

      Podelite komentar

  • 8. jun 2020 | 03:17

    Дејан

    Код нас у Херцеговини се прави без сира.

    0
    1

    Podelite komentar