Ovako se pravi jedina prava crnogorska cicvara: Evo koji sir je najbolje izabrati da bi uspela 100%

Cicvara je tradicionalno jelo koje se obično priprema na severu Crne Gore, ali i u nekim delovima Hercegovine

Komentari

  • Дејан

    8. jun 2020. | 05:17

    Код нас у Херцеговини се прави без сира.

    Podelite komentar

  • Kuvar iz Kolasina

    7. jun 2020. | 18:32

    Cicvara se pravi i od psenicnog kukuruznog i razanog brasna. A najlakse i najbrze se pripremi od kukuruznog brasna.

    Podelite komentar

    • 7. jun 2020. | 18:33

      MUKTE

      @Kuvar iz Kolasina

      raz razeno nije razano

      Podelite komentar

  • seljo

    7. jun 2020. | 18:31

    corba procedjena od kuvane jagnjetine ide umesto vode ako hoces da bude prava

    Podelite komentar