≫ 

Najbolji recept za domaći džem od malina: Bolji ukus ne možete zamisliti

 ≫ 

Napravite ovaj ukusni namaz dok je još sezona malina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mili

    25. jul 2020 | 11:12

    Pravila od 2kg malina,kuvala i sve maline se raspale posle 5 minuta.Ukupno kuvanje tačno pola sata,malina želira pa ko voli fini,lagani,blago stegnuti džem toliko.Ko voli džem kao sulc čvrst može i dva sata da kuva,i ima veću koncentraciju semanki u džemu.

    Podelite komentar

  • Aaaa

    24. jul 2020 | 17:17

    Ovo se sve raspadne! Koji recept,sacuvaj Boze!?

    Podelite komentar