Recept naših baka: Bosansku razlevušu obožavaju i Britanci iako su joj promenili ime

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika ✍️
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Slava

    01. septembar 2020 | 16:40

    Jorksirski pyding nema ni sir ni kajmak ni kukuruzno brasno.

  • Vasilije

    01. septembar 2020 | 15:51

    Bez bjelog luka utucanog u ciniji sa malo ulja i mlijeka daje poseban car razljevusi ili kljukusi..Najjaca je sa kajmakom kad se pomasti i krompirom, umjesanim u tijesto.! 👌

  • ✍️

    01. septembar 2020 | 15:14

    I još koju tikvicu naribat. Odlična pita za doručak ili večeru. 👍