Ovakvu lenju pitu još niste probali: Ubedljivo najbrži recept, a ukus je pravo savršenstvo
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Mihailović
Najbrže je: kupiš kore za pite, u koru izrendaš veću jabuku,dodaš cimeta,može malo orasa iseckanih i grožđica,smotaš u tepsiju i tako tri puta...za sve potrebno 10 minuta, i stavi u rernu na180°C da se peče oko 30 minuta,vidi se po boji... u tepsiju prethodno staviš papir za pečenje,ne treba šećer ni ulje ili mast...slatka od jabuka i zdravija
pokusajte ovako
250g margarina/putera 300g brasna 180g secera 3jaja jabuke ne treba vam nista vise. napravite testo od brasna,secera,3 zumanca i margarina. ostavite sat vremena u frizider. jabuke narendajte i pomesajte sa belancima koje ste prethodno penasto umutili. podmazite pleh, podelite testo na dve polovine, jedna gore druga gore, u sredini jabuke. 175 stepeni ventilator, sat vremena i gotovo!
Danijela Vučić
Nisam nikad dinstala jabuke! Dovoljno ih je samo naribati, pošećeriti po potrebi, te dodati cimet i dobro izmiješati, te rasporediti po kori. I ne treba papir za pečenje, već se samo namasti protvan ili tepsija