Najbolji domaći recept za kisele krastavce: Ostaće hrskavi i ako ih ne pojedete ove zime
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Dragana N
Kakva, bre, 1,5 litra sirceta na 3 litre vode. To se ne bi moglo jesti od kiseline. Na 5 -6 litara vode ide jedna litra sirceta, a soli i secera po ukusu. Krastavci se mogu ukiseliti i bez sirceta, zaboga.
Ljubiša
A nema više paradajza, nema, a? Znači počinje zimska turistička sezona.
Košava
1.5 litara sirceta , secers, i soli 0,25 kg secera. Prekiselo. Preslatko i preslano.Pokusajte dodati ren ,lovor i izrendajte malo stipse. Bice odlicni.