Profesionalna kuvarica otkriva koju hranu nikada ne bi trebalo da naručujemo u restoranu
Kuvarica i vlasnica kompanije "Gastrono-me" Gema Simonit tvrdi da postoje jela koja nikako ne bi trebalo da naručite u restoranu jer imaju mnogo bolji ukus kada se naprave kod kuće.
Kako je rekla za britanski portal "Mirror", nema smisla naručivati pečeno meso u restoranu. Ona kaže nikada nije jela pečeno meso u restoranu čiji je ukus bio slični domaćem mesu.
Iako je vegetarijanka, ističe da povrće pečeno u restoranima nije slično onom kod kuće.
- Pečenje u restoranima izgleda jadno, i obično se sve prepeče. Nikad nije pravilno začinjeno ili mu je dodat puter, što je za mene neoprostivo - tvrdi ona.
Gema obični nije zadovoljna ni pečenim krompirom koji služe u restoranima
- Pečenje je proizvod ljubavi uz koju smo svi mi odrasli i povezujemo ga sa toplinom porodice. Mislim da se to ne može dogoditi u restoranu - ističe kuvarica.
Koje jelo je obično bolje u restoranima nego kod kuće?
- Pica koja se pravi kod kuće je gubljenje vremena i truda jer nemate odgovarajuću rernu. Pećnice koje imamo kod kuće ne mogu da dostignu potrebne temperature - zaključila je ona.
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Natalija Avemaria, vlasnica, osnivačica i dizajnerka brenda Dress me in denim
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
nena
rostilj 1ooo puta bolji nego kad ga spremas kod kuce.
Podelite komentar
Lejla
Pohovanog šišmiša...
Podelite komentar
vegan
zaboravila je škembiće, pohovan mozak, džigericu... i ostale delikatese od iznutrica, nikad ne možeš znati kako su očišćeni i sveži, a i pihtije su problem zbog dodavanja želatina.
Podelite komentar