Profesionalna kuvarica otkriva koju hranu nikada ne bi trebalo da naručujemo u restoranu

 
 
 ≫ 
  • 5
hrana, jelo, obrok Foto: Pixabay

Kuvarica i vlasnica kompanije "Gastrono-me" Gema Simonit tvrdi da postoje jela koja nikako ne bi trebalo da naručite u restoranu jer imaju mnogo bolji ukus kada se naprave kod kuće.

Kako je rekla za britanski portal "Mirror", nema smisla naručivati pečeno meso u restoranu. Ona kaže nikada nije jela pečeno meso u restoranu čiji je ukus bio slični domaćem mesu.

Iako je vegetarijanka, ističe da povrće pečeno u restoranima nije slično onom kod kuće.

- Pečenje u restoranima izgleda jadno, i obično se sve prepeče. Nikad nije pravilno začinjeno ili mu je dodat puter, što je za mene neoprostivo - tvrdi ona.

Gema obični nije zadovoljna ni pečenim krompirom koji služe u restoranima

- Pečenje je proizvod ljubavi uz koju smo svi mi odrasli i povezujemo ga sa toplinom porodice. Mislim da se to ne može dogoditi u restoranu - ističe kuvarica.

Koje jelo je obično bolje u restoranima nego kod kuće?

- Pica koja se pravi kod kuće je gubljenje vremena i truda jer nemate odgovarajuću rernu. Pećnice koje imamo kod kuće ne mogu da dostignu potrebne temperature - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Natalija Avemaria, vlasnica, osnivačica i dizajnerka brenda Dress me in denim

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • nena

    21. novembar 2020. | 17:58

    rostilj 1ooo puta bolji nego kad ga spremas kod kuce.

    Podelite komentar

  • Lejla

    21. novembar 2020. | 17:41

    Pohovanog šišmiša...

    Podelite komentar

  • vegan

    21. novembar 2020. | 17:42

    zaboravila je škembiće, pohovan mozak, džigericu... i ostale delikatese od iznutrica, nikad ne možeš znati kako su očišćeni i sveži, a i pihtije su problem zbog dodavanja želatina.

    Podelite komentar