Sve vreme smo picu jeli pogrešno, u Napulju se hvataju za glavu kad nas vide

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika PIZZA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ognjen Marinkovic

    29. novembar 2020 | 09:29

    Истовремено ролати обе ивице пице ка средини и тада сте сигурни да неће цурети. Пријатно🍕🍕😀😀

  • Zeka

    28. novembar 2020 | 19:08

    1.kvasac ,malo secera, tople vode i brasna ostrog pomesati i treba da odstoji 12h...tako se pravi kvasac.... Hladna voda( 21 stepen) i kvasac koji smo napravili pomesamo sa brasnom tip 00 ...ili mesavina ostrog mekog i maloo razenog umesiti imaslinovog ulja ...napraviti loptice oko 300 grama i drzati u frizideru 6 do 48 h ....i napraviti pizzu ...

  • 534

    28. novembar 2020 | 16:45

    Samo jedan sastojak fali za dobro pizza testo. Peć na drva.