1.kvasac ,malo secera, tople vode i brasna ostrog pomesati i treba da odstoji 12h...tako se pravi kvasac....
Hladna voda( 21 stepen) i kvasac koji smo napravili pomesamo sa brasnom tip 00 ...ili mesavina ostrog mekog i maloo razenog umesiti imaslinovog ulja ...napraviti loptice oko 300 grama i drzati u frizideru 6 do 48 h ....i napraviti pizzu ...
Ognjen Marinkovic
Истовремено ролати обе ивице пице ка средини и тада сте сигурни да неће цурети. Пријатно🍕🍕😀😀
Podelite komentar
Zeka
1.kvasac ,malo secera, tople vode i brasna ostrog pomesati i treba da odstoji 12h...tako se pravi kvasac.... Hladna voda( 21 stepen) i kvasac koji smo napravili pomesamo sa brasnom tip 00 ...ili mesavina ostrog mekog i maloo razenog umesiti imaslinovog ulja ...napraviti loptice oko 300 grama i drzati u frizideru 6 do 48 h ....i napraviti pizzu ...
Podelite komentar
534
Samo jedan sastojak fali za dobro pizza testo. Peć na drva.
Podelite komentar
PIZZA
Od ovog testa možda nešto i napravite, pizzu sigurno nećete...
Podelite komentar
Raša
Kakv prašak za pecivo?
Podelite komentar
Dzoni
Pa tako je i jedem celog zivota . ms sam da je upravo tako nepravilno , jer od pice napravim sendvic ali je prakticno
Podelite komentar
da
@Dzoni
jeste ,za sve nas koji jedemo u kolima to je najbolji način. posebno ako dodaš i malo pileće salate odozgo. onda tako ne curi.
Podelite komentar