Sve vreme smo picu jeli pogrešno, u Napulju se hvataju za glavu kad nas vide

 

Komentari

  • Ognjen Marinkovic

    29. novembar 2020. | 09:29

    Истовремено ролати обе ивице пице ка средини и тада сте сигурни да неће цурети. Пријатно🍕🍕😀😀

    Podelite komentar

  • Zeka

    28. novembar 2020. | 19:08

    1.kvasac ,malo secera, tople vode i brasna ostrog pomesati i treba da odstoji 12h...tako se pravi kvasac.... Hladna voda( 21 stepen) i kvasac koji smo napravili pomesamo sa brasnom tip 00 ...ili mesavina ostrog mekog i maloo razenog umesiti imaslinovog ulja ...napraviti loptice oko 300 grama i drzati u frizideru 6 do 48 h ....i napraviti pizzu ...

    Podelite komentar

  • 534

    28. novembar 2020. | 16:45

    Samo jedan sastojak fali za dobro pizza testo. Peć na drva.

    Podelite komentar

  • PIZZA

    28. novembar 2020. | 15:46

    Od ovog testa možda nešto i napravite, pizzu sigurno nećete...

    Podelite komentar

  • Raša

    28. novembar 2020. | 15:15

    Kakv prašak za pecivo?

    Podelite komentar

  • Dzoni

    28. novembar 2020. | 14:43

    Pa tako je i jedem celog zivota . ms sam da je upravo tako nepravilno , jer od pice napravim sendvic ali je prakticno

    Podelite komentar

    • 29. novembar 2020. | 18:22

      da

      @Dzoni

      jeste ,za sve nas koji jedemo u kolima to je najbolji način. posebno ako dodaš i malo pileće salate odozgo. onda tako ne curi.

      Podelite komentar