Svi prave istu grešku kad spremaju testeninu: Primenite ovaj trik i bićete oduševljeni rezultatom!
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Netačno
Sos se ne stavlja u passtu, već passta U sos...!
FANTOM
Glupost! Istreseš i iscediš testeninu u cedaljku pa vratiš u posudu i naliješ hladnu vodu i promešaš da se ne zalepe međusobom. Onda opet isreseš i procediš kroz cedaljku a onda radi šta hoćeš, jal' sa sirom ili sa kečapom ili kakvim mesnim sosom. Prijatno!
Petros
Po čemu je ovo bolje od sipanja testenine u cediljku?