≫ 

Ceo svet je "poludeo" za ovim jednostavnim receptom: Običan hleb nikada nije bio ukusniji!

 ≫ 

Detaljno uputstvo za najukusniji hleb sa ukusom belog luka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika British
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srb

    15. decembar 2020 | 23:55

    To nije nikakav nov recept. A ako je parmezan u igri, sigurno je iz nekog italijankog recepta. Maslac, so, biber i ispresovan beli luk. Dobro pomešati i to je to. U svakom slučaju, bez parmezana.

  • Bata raka

    15. decembar 2020 | 13:37

    Otkrio toplu vodu

  • British

    15. decembar 2020 | 13:34

    Ja ovo vec 15 godina jedem u Londonu...a vi tek sada pisete o tome😀😀😀