Ceo svet je "poludeo" za ovim jednostavnim receptom: Običan hleb nikada nije bio ukusniji!
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Srb
To nije nikakav nov recept. A ako je parmezan u igri, sigurno je iz nekog italijankog recepta. Maslac, so, biber i ispresovan beli luk. Dobro pomešati i to je to. U svakom slučaju, bez parmezana.
Podelite komentar
Bata raka
Otkrio toplu vodu
Podelite komentar
British
Ja ovo vec 15 godina jedem u Londonu...a vi tek sada pisete o tome😀😀😀
Podelite komentar