Recept za omiljenu italijansku pastu od samo 3 sastojka koju zapravo nije tako lako napraviti

   ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Corso Sempione
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Corso Sempione

    26. decembar 2020 | 19:14

    Biber ne koriste u prahu, vec u zrnu i melju ga u trenutku pripreme, isto kao i onu krupniju so. Ukus je totalno drugaciji.

  • Labrador

    26. decembar 2020 | 19:11

    Jel ide leba sa ovim jelom?

  • Corso Sempione

    26. decembar 2020 | 14:12

    Stave i obicno maslinovo ulje sa biberom ili peperoncino, paprika ljuta tucana ili rikota sir, maslinovo i pepe. Imaju dosta jednostavnih i jeftinih nacina za pastu.