Recepti Komentari na "Recept za omiljenu italijansku pastu od samo 3 sastojka koju zapravo nije tako lako napraviti" - Ona.rs Recept za omiljenu italijansku pastu od samo 3 sastojka koju zapravo nije tako lako napraviti Tara Tomović 26/12/20 | 13:15 ≫ 13:26 ‹ Pročitajte ceo tekst
Corso Sempione
Biber ne koriste u prahu, vec u zrnu i melju ga u trenutku pripreme, isto kao i onu krupniju so. Ukus je totalno drugaciji.
Podelite komentar
Labrador
Jel ide leba sa ovim jelom?
Podelite komentar
Corso Sempione
Stave i obicno maslinovo ulje sa biberom ili peperoncino, paprika ljuta tucana ili rikota sir, maslinovo i pepe. Imaju dosta jednostavnih i jeftinih nacina za pastu.
Podelite komentar
Joca
@Corso Sempione
U ovaj recept nikada ne ide rikota sir.
Podelite komentar
Corso Sempione
@Corso Sempione
Ne govorimo o ovom receptu i rikoti, vec generalno kako Italijani kombinuju i kako imaju veliki broj kombinacija za pastu a pritom da je jeftino.
Podelite komentar