Kakva je to Nova godina bez sarme? Napravite je po tradicionalnom srpskom receptu koji uvek uspeva!

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika DARKO 100%
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Yetreb

    02. januar 2021 | 04:11

    Ви зачини али Ништа без папричке.

  • Dušan

    01. januar 2021 | 22:38

    Nije stvar u postu. Sarma je odlična, ali najveća greška! Kao obavezna je na jelovniku i u svatovima.Glupost. Iza sarme NEJDE NIKAKVO PIĆE !!! Čak ni voda !!! Ne znam šta je gore, sarma-vino, sarma-pivo, sarma-rakija, sarma- koka kola, ili bilo šta, sarma… Grozno. Dobra sarma je sarma sa mnogo mesa, uključujući i nešto dimljenog, sa skoro nimalo pirinča. Treba da bude i dobro zaprženo, a takođe mora da bude zavijena sa dobrim,. malo debljim listovima prokole. Uzmeš prvo viljušku i nož, isečeš dve sarme (mora da budu poveće, a ne prckeleci). Odložiš nož i viljušku, uzmeš u jednu ruku kašiku, u drugu hleb i u slast iskašikaš!!! NI PRE NI POSLE NE PIJEŠ I NE JEDEŠ NIŠTA. TEK SUTRA !!!!!!!

  • Marko cg primorje

    01. januar 2021 | 20:37

    Mi smo prejaki u spremanju morske hrane,plodovi mora rakovi,skoljke hobotnica na zaru lignje ,orade ,brancini ,gambori👌👌