Kakva je to Nova godina bez sarme? Napravite je po tradicionalnom srpskom receptu koji uvek uspeva!

Sarma se smatra jednim od najboljih srpskih jela

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Yetreb

    02. januar 2021 | 04:11

    Ви зачини али Ништа без папричке.

    Podelite komentar

  • Dušan

    01. januar 2021 | 22:38

    Nije stvar u postu. Sarma je odlična, ali najveća greška! Kao obavezna je na jelovniku i u svatovima.Glupost. Iza sarme NEJDE NIKAKVO PIĆE !!! Čak ni voda !!! Ne znam šta je gore, sarma-vino, sarma-pivo, sarma-rakija, sarma- koka kola, ili bilo šta, sarma… Grozno. Dobra sarma je sarma sa mnogo mesa, uključujući i nešto dimljenog, sa skoro nimalo pirinča. Treba da bude i dobro zaprženo, a takođe mora da bude zavijena sa dobrim,. malo debljim listovima prokole. Uzmeš prvo viljušku i nož, isečeš dve sarme (mora da budu poveće, a ne prckeleci). Odložiš nož i viljušku, uzmeš u jednu ruku kašiku, u drugu hleb i u slast iskašikaš!!! NI PRE NI POSLE NE PIJEŠ I NE JEDEŠ NIŠTA. TEK SUTRA !!!!!!!

    Podelite komentar

  • Marko cg primorje

    01. januar 2021 | 20:37

    Mi smo prejaki u spremanju morske hrane,plodovi mora rakovi,skoljke hobotnica na zaru lignje ,orade ,brancini ,gambori👌👌

    Podelite komentar