Posni čupavci sa kokosom, savršeni za Badnji dan: Svi ga vole, lako se sprema, a nije ni skup

   ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Crnogorac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ja

    02. januar 2021 | 13:22

    Bices sama kuci?😀😁😉 ,nalozicemo i Badnjak zajedno ,i zagrljeni gledati u vatru koja pucketa💙

  • Marko cg primorje

    02. januar 2021 | 13:13

    A zna li neka domacica da napravi grilijas ,obozavam ga,dobice cmok u obraz😉 orasi,oblande spinovani secer.....

  • M

    02. januar 2021 | 12:42

    Hvala na predlogu.Na vasem portalu sam nasla recep koji se zove Sultanova sarma.Mogu vam reci da je fenomenalan , brzo se pravi i preukusan je.Ja sam ga malo izmenila tj pravim ga sa sirupom od visanja.Radujem se Badnjoj veceri to je nesto posebno u nasim srcima.Obavezno pravim kolac koji se zove kokosov orah i pitu sa suvim sljivama.A vi draga redakcijo nastavite sa vasim lepim receptima .