Posni čupavci sa kokosom, savršeni za Badnji dan: Svi ga vole, lako se sprema, a nije ni skup
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Ja
Bices sama kuci?😀😁😉 ,nalozicemo i Badnjak zajedno ,i zagrljeni gledati u vatru koja pucketa💙
Podelite komentar
Marko cg primorje
A zna li neka domacica da napravi grilijas ,obozavam ga,dobice cmok u obraz😉 orasi,oblande spinovani secer.....
Podelite komentar
M
Hvala na predlogu.Na vasem portalu sam nasla recep koji se zove Sultanova sarma.Mogu vam reci da je fenomenalan , brzo se pravi i preukusan je.Ja sam ga malo izmenila tj pravim ga sa sirupom od visanja.Radujem se Badnjoj veceri to je nesto posebno u nasim srcima.Obavezno pravim kolac koji se zove kokosov orah i pitu sa suvim sljivama.A vi draga redakcijo nastavite sa vasim lepim receptima .
Podelite komentar