≫ 

Samsa je specijalitet na koji su Vranjanke ponosne: Recept za pitu zalivenu kiselim mlekom

 ≫ 

Iako je bez nadeva, ova pita je nešto najukusnije što ćete ikada probati

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vranjanac

    23. januar 2021 | 20:22

    Pravu samsu možeš probati u Vranjskom kraju ,fantastična i neponovljiva.Postupak pripreme je malo teži zbog tzv posebno "sukanih " kora,domaćeg kiselog mleka i vremenu pečenja,kao i načinu dodavanja belog luka.Kopije samse izbegavaj,nikome se nisu dopale.

    Podelite komentar

  • Ns

    20. januar 2021 | 14:23

    Gde ima dase kupi u Novom Sadu

    Podelite komentar