Užička komplet lepinja, hrskava i sočna: Recept za gastronomski specijalitet koji se jede prstima

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Otac Branislav
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vladimir

    07. februar 2021 | 20:02

    Alo ljudi nemojte se zamlacivati glupim receptom,tako se ne pravi komplet lepinja,kazem vam iz iskustva,jer sam ih napravio i pojeo ko zna koliko,jer sam iz užica,kajmak ne moze nikako da zameni pretop to je prvo,drugo pravilo je da se kajmak i jaje uvek mesaju zajedno u donjem delu lepinje........to je recept.....za stomak jeste tesko ko nije navikao kao mi ere na jaku hranu,al je ukus topp,da se ne lazemo

  • Kulov

    07. februar 2021 | 15:31

    Kad vidim nacin na koji neko jede lepinju, odmah znam jel lokalac ili stranac... Tu nema greske.

  • Eror

    07. februar 2021 | 15:20

    Nije to uopste neki specijalitet,to je sirotinja pre jela samo da je duze drzi sitom,kao sto danas jedu burek,