Užička komplet lepinja, hrskava i sočna: Recept za gastronomski specijalitet koji se jede prstima
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Vladimir
Alo ljudi nemojte se zamlacivati glupim receptom,tako se ne pravi komplet lepinja,kazem vam iz iskustva,jer sam ih napravio i pojeo ko zna koliko,jer sam iz užica,kajmak ne moze nikako da zameni pretop to je prvo,drugo pravilo je da se kajmak i jaje uvek mesaju zajedno u donjem delu lepinje........to je recept.....za stomak jeste tesko ko nije navikao kao mi ere na jaku hranu,al je ukus topp,da se ne lazemo
Kulov
Kad vidim nacin na koji neko jede lepinju, odmah znam jel lokalac ili stranac... Tu nema greske.
Eror
Nije to uopste neki specijalitet,to je sirotinja pre jela samo da je duze drzi sitom,kao sto danas jedu burek,