Za kačamak mnogi kažu da je "sirotinjska hrana", a zapravo je zdrav i ukusan: Recept za dane posta
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Перагеније
Хаха, проверите му цене по црногорским ресторанима, на брду - скупље од јагњетине у Србији.
Cand
Kacamak bez sira i kajmaka? Nece da moze!
Samo ja
Posle kuvanja kacamak se prelije vrelim uljem od 4 kasika, ili topljeni maslac( moze i mast ko sme i voli) uz njega ide kriska sira mladog ili zrelog, Ko voli moze i slake prezla da uprzi i prelije kacamak!