Neodoljivo kremast, a jednostavan za pripremu: Recept za tiramisu koji uspeva baš svaki put

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • alal vera alal vera

    31. mart 2021 | 17:34

    recep vam je propast nikako tiramisu.hocete da neko zakaci salmonelu sa zivim jajima a ostatak recepta je cirkus

    Podelite komentar

  • lazaroni

    31. mart 2021 | 17:30

    u originalni recept ide marsala vino kafa mora da bude espreso ili domaca ali mnogo jaka.u jednu posudu sipa se kafa u drugu marsala ili amareto ili neki konjak mozda rum.piskote se umacu jedna u kafu druga u alkohol.jaja obavezno moraju biti termicki obradjena (skuvana na pari) da nebi ste zakacili salmonelu.

    Podelite komentar

  • baba smilja iz darosave

    31. mart 2021 | 17:18

    jaja moraju da se obrade termicki na pari.u suprotnom rizikujete da se jaja mozda pokvare pa da se zakaci salmonela

    Podelite komentar