Neodoljivo kremast, a jednostavan za pripremu: Recept za tiramisu koji uspeva baš svaki put
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
alal vera alal vera
recep vam je propast nikako tiramisu.hocete da neko zakaci salmonelu sa zivim jajima a ostatak recepta je cirkus
Podelite komentar
lazaroni
u originalni recept ide marsala vino kafa mora da bude espreso ili domaca ali mnogo jaka.u jednu posudu sipa se kafa u drugu marsala ili amareto ili neki konjak mozda rum.piskote se umacu jedna u kafu druga u alkohol.jaja obavezno moraju biti termicki obradjena (skuvana na pari) da nebi ste zakacili salmonelu.
Podelite komentar
baba smilja iz darosave
jaja moraju da se obrade termicki na pari.u suprotnom rizikujete da se jaja mozda pokvare pa da se zakaci salmonela
Podelite komentar