Lenja baklava bez kora, sočna i neodoljiva: Recept koji mogu da naprave i početnici u kuhinji

Poslastica koju ćete spremiti brzo i lako, čak i ako nemate iskustva u pravljenju kolača

Komentari

  • Н. С.

    23. april 2021. | 13:01

    Маргарин никако, маст или путер.

    Podelite komentar

  • Oja trst

    22. april 2021. | 16:55

    Koliko je grama solja?

    Podelite komentar

    • 23. april 2021. | 01:26

      Vesnica

      @Oja trst

      Ne pominju se solje, vec case, a tada se obicno koriste case od jogurta, a ako zelite da budete bas precizni onda case od 2 decilitra.

      Podelite komentar

  • Bakino čedo

    22. april 2021. | 15:25

    Ovaj kolač pravila moja baka bar pre 50 godina, ime mu je i Ravanija, najlepši od svih

    Podelite komentar