≫ 

Živa pljeskavica u Valjevu bolja od tatar bifteka u najskupljim restoranima

 ≫ 

Gurmanski specijalitet iz Valjeva postao je tek sada popularan, iako postoji preko 50 godina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika MOŽETE "DUMRETE"
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • pera

    17. septembar 2021 | 00:24

    Tradicija 50 godina ---nedeljom ne radi . Dan za porodicu . Kapa dole . Čika Bori , Raši i sad Marku Samo napred dobri ljudi

  • Co21

    24. maj 2021 | 10:35

    Dobro, govedina je meso koje mozes jesti kako hoces, sto nikako nije slucaj sa svinjetinom ili piletinom, naravno dok nekom specijalcu ne padne na pamet da i to jede sirovo. Za mene je idealan govedji biftek onaj pri cemu ne sme biti deblji od 2,5 cm, pecen tako da u sredini bude 70°C. Malo direktno, malo indirektno na rostilju i eto pecenja prve klase. Tako da, kakvo bre sirovo meso, nismo zivotinje.

  • Karabaja

    23. maj 2021 | 19:42

    Probao i odusevio se. Svaki prolazak kroz Valjevo tu se sada svrati na ovu pljesku i fantastican rostilj