Živa pljeskavica u Valjevu bolja od tatar bifteka u najskupljim restoranima
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
pera
Tradicija 50 godina ---nedeljom ne radi . Dan za porodicu . Kapa dole . Čika Bori , Raši i sad Marku Samo napred dobri ljudi
Podelite komentar
Co21
Dobro, govedina je meso koje mozes jesti kako hoces, sto nikako nije slucaj sa svinjetinom ili piletinom, naravno dok nekom specijalcu ne padne na pamet da i to jede sirovo. Za mene je idealan govedji biftek onaj pri cemu ne sme biti deblji od 2,5 cm, pecen tako da u sredini bude 70°C. Malo direktno, malo indirektno na rostilju i eto pecenja prve klase. Tako da, kakvo bre sirovo meso, nismo zivotinje.
Podelite komentar
Karabaja
Probao i odusevio se. Svaki prolazak kroz Valjevo tu se sada svrati na ovu pljesku i fantastican rostilj
Podelite komentar