Dobro, govedina je meso koje mozes jesti kako hoces, sto nikako nije slucaj sa svinjetinom ili piletinom, naravno dok nekom specijalcu ne padne na pamet da i to jede sirovo. Za mene je idealan govedji biftek onaj pri cemu ne sme biti deblji od 2,5 cm, pecen tako da u sredini bude 70°C. Malo direktno, malo indirektno na rostilju i eto pecenja prve klase. Tako da, kakvo bre sirovo meso, nismo zivotinje.
Kad dodas vegetu bolja je od najskupljih tatar bifteka u skupim restoranima??
U tatar biftek ide veoma kompleksan sos koji se pravi od 10-ak sastojaka,uz sos ide jos sitno seckan luk, krastavcici, kapar i sremus. Ide odredjan postotak mlevenog bibera i soli. Meso mora da je sveze i samleveno neposredno pre sluzenja. Uz to ide i zivo zumance. Umesena smesa za pljeskavice sa vegetom ne moze nikako biti bolja od tatat bifteka.
Daj jedno mesto u Srbiji sa ozbiljnim prometom tatar bifteka i svezim mesom gde se meso secka, guli? Pricamo o vrhunskoj kuhinji, a ne originalnosti i poreklu recepta. U miselin star restoranima se melje na krupnije.
Covek nista nije menjao godinama! Kvalitet kao na pocetku! Da je neka lopina koja uvaljuje djubre,dosad bi imao lanac restorana po Srbiji!Jedva cekam da opet svratim😋
pera
Tradicija 50 godina ---nedeljom ne radi . Dan za porodicu . Kapa dole . Čika Bori , Raši i sad Marku Samo napred dobri ljudi
Podelite komentar
Co21
Dobro, govedina je meso koje mozes jesti kako hoces, sto nikako nije slucaj sa svinjetinom ili piletinom, naravno dok nekom specijalcu ne padne na pamet da i to jede sirovo. Za mene je idealan govedji biftek onaj pri cemu ne sme biti deblji od 2,5 cm, pecen tako da u sredini bude 70°C. Malo direktno, malo indirektno na rostilju i eto pecenja prve klase. Tako da, kakvo bre sirovo meso, nismo zivotinje.
Podelite komentar
Karabaja
Probao i odusevio se. Svaki prolazak kroz Valjevo tu se sada svrati na ovu pljesku i fantastican rostilj
Podelite komentar
Micko
Zao mi je ko ovo nije probao ne zna sta je propustio I sam se gadio dok nisam prvi put probao!
Podelite komentar
Ezra
Hahaa, samo vi rucajte sirovo meso, neprskano, bez antibiotika i raznih hormona, cisto domace
Podelite komentar
shone
probao ništa posebno ali roštilj im je extra
Podelite komentar
Перагеније
"tatar bifteka" - ШТА је тоЈ...?
Podelite komentar
Milan
@Перагеније
Barem prepiši ispravno ako već ne znaš šta je.
Podelite komentar
Перагеније
@Перагеније
За Милан-а: хехе, можда ти латинско писамце теже иде, ја сам ПРЕПИСАО из наслова!...
Podelite komentar
Realista
Zanimljivo ali ipak ne bi probao jer znam da je čovječanstvo napredovalo i produžilo svoj životni vijek otkrićem vatre i termičkom obradom mesa.
Podelite komentar
Košava
Vine& Dali Novi Sad neprevaziđen Tartar biftek.
Podelite komentar
Mileta
@Košava
Ovde se ne radi o tartaru... Ima i jagnjenita odlicna u mladenovcu.
Podelite komentar
Košava
@Košava
Ako ćemo pravo najbolja jagnjetina je u Stopanju. Da baš se radi o Tartar biftek u.
Podelite komentar
Laszlo
@Košava
Milane jesi li pročitao naslov teksta.
Podelite komentar
Kuvar
Kad dodas vegetu bolja je od najskupljih tatar bifteka u skupim restoranima?? U tatar biftek ide veoma kompleksan sos koji se pravi od 10-ak sastojaka,uz sos ide jos sitno seckan luk, krastavcici, kapar i sremus. Ide odredjan postotak mlevenog bibera i soli. Meso mora da je sveze i samleveno neposredno pre sluzenja. Uz to ide i zivo zumance. Umesena smesa za pljeskavice sa vegetom ne moze nikako biti bolja od tatat bifteka.
Podelite komentar
Boba
@Kuvar
Nije bolja, ali je prijatno iznenadjenje. I za pravi tatar biftek se ne melje meso, nego secka, tj. guli.
Podelite komentar
E kuvare,
@Kuvar
Ne kenjaj molim te, već pali kola i idu da vidiš šta ljudi rade. 50 godina puna kafana.
Podelite komentar
Mileta
@Kuvar
Meso se nikad nemelje, nego se sitno secka nozem.
Podelite komentar
TV Palma
@Kuvar
Salmonela burger
Podelite komentar
Djuro
@Kuvar
U tatar biftek se meso rucno secka ,nozem a ne melje se
Podelite komentar
Lala
@Kuvar
Daj jedno mesto u Srbiji sa ozbiljnim prometom tatar bifteka i svezim mesom gde se meso secka, guli? Pricamo o vrhunskoj kuhinji, a ne originalnosti i poreklu recepta. U miselin star restoranima se melje na krupnije.
Podelite komentar
FANTOM
Posle mlevenog mesa iz kuhinje Belivuka neka ga jedu Valjevski kanibali. Ič više mleveno u moju ishranu.
Podelite komentar
Valjevac
@FANTOM
ski čki ški, vidi nepismeni u Valjevu su gurmani, a ne kanibali. Fantomčiću, nazad u osnovnu školu da naučiš gde ide veliko ,a gde malo slovo.
Podelite komentar
Naki
Za milion nečega ne bih probala živo meso🤮
Podelite komentar
Mileta
@Naki
I ja sam tako mislio al kada sam probao...
Podelite komentar
Kale
Neka hvala, ipak je to živo meso. Nemam ja želudac za to
Podelite komentar
MOŽETE "DUMRETE"
E pa Beograđani, kod vas ovo nema! Ovi su obrnuli igricu! 😀😀 TOP
Podelite komentar
Fantazija!!! Kafana kod Bore u Sedlarima
E tu se red čeka na parkingu. Najbolji roštilj. Vešalice i vrat kao med. " Živa" neprevaziđena. Sve pohvale za Rašu i Mareta.
Podelite komentar
Srb
@Fantazija!!! Kafana kod Bore u Sedlarima
Idite u kafanu "kod bore", vrat i pljeskavica izuvaju, tako nesto dobro sigurno niste probali
Podelite komentar
Jablanik
@Fantazija!!! Kafana kod Bore u Sedlarima
Covek nista nije menjao godinama! Kvalitet kao na pocetku! Da je neka lopina koja uvaljuje djubre,dosad bi imao lanac restorana po Srbiji!Jedva cekam da opet svratim😋
Podelite komentar