≫ 

Recepti za 3 ruske marinade za roštilj: Meso će biti sočno i mekano, a ukus neodoljiv

 ≫ 

Za koju god da se odlučite, nećete pogrešiti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Bojan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bojan

    07. jun 2021 | 20:03

    Prvo majonez koriste samo za piletinu,ako bude jaka vatra majonez pocinje da se topi i sve pocinje da gori,limun oni nikada nekoriste ,koriste sirce(i to zato sto je meso loseg kvaliteta)imam u vidu svinjetinu.I trece najvaznije oni nekoriste raznjice a shampure,razlika je velika,i komadi mesa su mnogo veci nego na raznjicu,plus raznjici se peku na resetki a rusi peku meso nanizano na shampur.Velika razlika!!!