Recepti Komentari na "Kvrguša sa piletinom koja se topi u ustima: Recept za tradicionalno jelo iz Bosne" - Ona.rs Kvrguša sa piletinom koja se topi u ustima: Recept za tradicionalno jelo iz Bosne Tamara Ilić 19/07/21 | 15:56 ‹ Pročitajte ceo tekst
Maja
Ovo sam imala priliku da probam jer eto momak mi je bio iz Prijedora ali zato drugi deo Republike Srpske nikad cuo.
Podelite komentar
nibrS
@Maja
Objasni, svega ti....
Podelite komentar
534
Tradicionalno bosansko jelo za koje svi prvi put čujemo. A gde su to u bosanskim gudurama klali 3 kokoške za ručak i nabavljali neutralnu pavlaku?
Podelite komentar
Iva
@534
Nekad se koristili komadi piletine a ne samo batak, i naravno kajmak odozgo 😋
Podelite komentar
DARKO 100%
Lepa bosanska jela,a ne kao nase splacine..
Podelite komentar
Zeljko ex-SAJ
@DARKO 100%
Sta to ne valja nasem pasulju i sargarepi?
Podelite komentar
nibrS
@DARKO 100%
Smaraš uporno...
Podelite komentar