DOBRA STRANA KRIZE: Junetinu i drugo crveno meso trebalo bi jesti što ređe
S obzirom na novi talas poskupljenja osnovnih životnih namirnicama, kvalitetno “crveno” meso sve teže će se nalaziti na trpezama običnog čoveka. Ako je za utehu, sreća u nesreći jeste to što ovaj tip namirnica zapravo može da bude štetan kako za nas same, tako i za čitavu planetu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
pera
ma ja mislim da bi i vodu trebali da nam poskupe maksimalno, em ima manje da je trosimo jer svetu preti nestasica vode em ima manje da mokrimo i da zagadjujemo covekovu okolinu. Skotovi cinicni i tako retko jedemo meso jos nas zajebavaju u oci. Globalizacija ce od nas stvoriti biljojede a trave ima oko nas koliko zelite pa ce mo da pasemo i pasemo...