Recept za piletinu sa povrćem zapečenu u rerni: Kremasti beli sos jelu daje posebnu notu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Tati
Pomije za svinje!!! Sve prekuvano, zgnjecano, bljaaaaak! I bešamel, za gojenje, nadimanje i porodični pr..ž! Sve u veliki pleh, bez vode, biber, so, začini, ruzmarin, m.dušica, belo na 1,5-2 cm debljine, beli luk ucelo čenovi, m. ulje, balzamiko i iscediti limun odozgo, folija, rerna 200, 40 min, otkolopiti, 15 min tako i bez bešamela! Samo parmezan odozgo, obilno.
Podelite komentar