Recept za bundevaru od gotovih kora: Miris cimeta i jeseni zovu na još jedno parče

   ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Ivan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivan

    22. septembar 2021 | 17:38

    Pravio lično ali mi se nije dopala valjda nešto pogrešio,ma kn ka pokojna sremica ala je to pravila,a žena šumadinka nema pojma o bundevari,oni time hrane svinje.

  • Maja

    22. septembar 2021 | 08:54

    Rendani dulek se malo može prodinstati na blago karamelisanom šećeru i puteru.Onda se ohladi pa se foliju kore. Probajte,preukusno je.

  • Mery.Loo

    22. septembar 2021 | 08:12

    Uffff….. mnogo kora. Dovoljne su 2. U svakom slučaju jako ukusna!