Najbolji čokoladni tiramisu, sočan i izdašan: Recept za kolač koji osvaja sva čula
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Maja
Kakav prasak za pecivo u timarisu ? Svasta 🤮
Podelite komentar
Def
A da nije to previše brašna
Podelite komentar
ssssssssss
Ja radim na zapadu i jednom Italianskom restoranu i pravim pravi Italianski tiramisu znaci ovaj recepept sto ste objavili nije ni nalik na tiramisu jer kao prvo u njega neide biskvit nego piskote a da nepricam o drugome
Podelite komentar