Isprobajte recept za paradajz čorbu, koji je malo drugačiji od onog na koji je većina navikla.
Ono što ovo jelo izdvaja od sličnih je pesto sos, ali i nešto neobičniji način pripreme.
Pa da počnemo!
Potrebni su vam sledeći sastojci:
- 600 g paradajza
- 2 crvene paprike
- glavica belog luka
- 1 crvena paprika
- 1 glavica crnog luka
- maslinovo ulje
- morska so / biber
- 300 ml pilećeg bujona
- 150 mleka
- 1 kašika zelenog pesta
- listovi svežeg bosiljka za ukrašavanje
Način pripreme:
Iseckajte povrće, stavite ga u pleh, pokapajte uljem i dobro začinite.
Ubacite u rerenu zagrejanu na 180 stepeni i pecite ga dok ne omekša. Kada povrće omekša, ubacite ga u blender.
Dodajte malo pesto sosa, mleka i pileći bujon.
Nakon blendiranja poslužite uz malo svežeg bosiljka.
Ostalo je još samo da uživate.
Prijatno!
Detaljno uputstvo za pripremu ovog jela, pogledajte u videu na početku teksta.
Video: Ako sad počnete da spremate nedeljni ručak biće gotov za 20 minuta: Brzi recept sa Tik Toka
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.