Recepti Komentari na "Recept za posni pasulj prebranac: Jedan sastojak mu daje poseban ukus" - Ona.rs Recept za posni pasulj prebranac: Jedan sastojak mu daje poseban ukus Anđelka Tomović 28/11/21 | 12:15 ≫ 12:29 ‹ Pročitajte ceo tekst
Marko
Sve to, i na kraju dodati dve supene kasike nutele
Podelite komentar
Jana
...a gde da nadjem dimljenu papriku?
Podelite komentar
specijalitet
Umesto običnog luka stavite praziluk i filete kisele paprike, fantastičan je!
Podelite komentar
Goran
Video sam recept gde se dodaje i kumin. Probao i raspametio se kako je dobro.
Podelite komentar
baba smilja iz darosave
500 grama praziluka i 1 kasika suve majcine dusice.zahvalite mi se kasnije
Podelite komentar
i te kako i te kako
@baba smilja iz darosave
praziluk dinstati sa lukom a suvu majcinu dusicu staviti u pasulj dok se kuva
Podelite komentar
tea
ja po neki put stavim malo ajvara ili naseckanu crvenu pecenu papriku,uopste nije lose.
Podelite komentar