Posni crni kolač kakav su pripremale naše bake: Poslastica od koje ide voda na usta
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
AnaX
Molim vas, naglasite da dzem treba da bude bez dodatka dzem-fixa, koji imaju uglavnom kupovni dzemovi, a koji je goveđi želatim, odn.životinskig porekla. Sa takvim dzemom, kolač NIJE POSAN.!!!
nibrS
Da, baš su naše bake imale kakao ..
Mirjana
Što više tih najjeftiniji recepata Je li ljudi Srbi nemaju šta da jedu osim pojedinaca koji jedu po kafanama u Beogradu na vodi i drugim skupim restoranima a nama svaki dan tu priređuje te neke najjeftinije čorbice čorbice i te kolačiće sa brašnom i uljem