Recept za pohovani sendvič koji se topi u ustima: Kombinacija ukusa koja će vas oduševiti

   ≫ 
  • 0
Topli sendvič Foto: Shutterstock

Kada nemate vremena da se bavite pripremom doručka u ranim jutarnjim satima, ukusni sendvič koji ćete spremiti i brzo i lako je idealno rešenje.

Ovaj sendvič je malo drugačiji od ostalih, jer se pohuje i prži na maslacu.

Potrebno je samo 10 minuta za pripremu pohovanog sendviča, kojim možete obradovati  celu porodicu.

Navedeni sastojci su za dva sendviča. 

Sastojci:

  • 6 kriški tost hleba
  • 100 gr šunke
  • kašika majoneza
  • kašičica senfa
  • 3 jaja
  • 100 gr listova kačkavalja 
  • 50 ml mleka
  • 50 gr maslaca
  • so
  • prezle

Priprema:

Majonez i senf pomešajte.

Na prvo parče hleba namažite malo ovog premaza, stavite šunku, pa kačkavalj, na drugo parče hleba namažite premaz sa obe strane i stavite na njega opet šunku i kačkavalj.

Poslednje parče hleba namažite premazom samo sa jedne strane, i preklopite sendvič.

Postupak ponavljate sve dok imate hleba i materijala.

Jaja i mleko umutite i dodajte malo soli. Sendvič umočite u jaja sa obe strane, pa uvaljajte u prezle.

Pržite ih na maslacu po par minuta sa obe strane.

Sendviče služite ih tople uz čašu jogurta.

Prijatno!

Video: Katy the Cook od običnih jela pravi spektakl za 20 minuta: “Mojih top 5 brzih jela”

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona ne ćuti: Emilija Stanojević je trpela strašno nasilje od muža, sve dok ga ćerka nije prijavila

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti