Recept za pohovani sendvič koji se topi u ustima: Kombinacija ukusa koja će vas oduševiti
![Topli sendvič Topli sendvič](https://xdn.tf.rs/2021/06/19/topli-sendvic-460x0.jpg?ver=663099)
Kada nemate vremena da se bavite pripremom doručka u ranim jutarnjim satima, ukusni sendvič koji ćete spremiti i brzo i lako je idealno rešenje.
Ovaj sendvič je malo drugačiji od ostalih, jer se pohuje i prži na maslacu.
Potrebno je samo 10 minuta za pripremu pohovanog sendviča, kojim možete obradovati celu porodicu.
Navedeni sastojci su za dva sendviča.
Sastojci:
- 6 kriški tost hleba
- 100 gr šunke
- kašika majoneza
- kašičica senfa
- 3 jaja
- 100 gr listova kačkavalja
- 50 ml mleka
- 50 gr maslaca
- so
- prezle
Priprema:
Majonez i senf pomešajte.
Na prvo parče hleba namažite malo ovog premaza, stavite šunku, pa kačkavalj, na drugo parče hleba namažite premaz sa obe strane i stavite na njega opet šunku i kačkavalj.
Poslednje parče hleba namažite premazom samo sa jedne strane, i preklopite sendvič.
Postupak ponavljate sve dok imate hleba i materijala.
Jaja i mleko umutite i dodajte malo soli. Sendvič umočite u jaja sa obe strane, pa uvaljajte u prezle.
Pržite ih na maslacu po par minuta sa obe strane.
Sendviče služite ih tople uz čašu jogurta.
Prijatno!
Video: Katy the Cook od običnih jela pravi spektakl za 20 minuta: “Mojih top 5 brzih jela”
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Hiljadu lepih čajnika
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.