Recept za posnu rusku salatu: Ovako napravljena lepša je od mrsne
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Bilja
Umesto krompira dodam još kukuruza šećerca, a dodam i tunjevinu (kojoj sam iscedila ulje). Prijatno!
Podelite komentar
Сестро
Ако уместо мајонеза употребите сенф, обичан, уље и лимун, буде још лепша. Састојке добро умутите. Зелен кувам у љусци, као и кромпир. Љушти се док је још топло. Грашак из конзерве и краставчићи из тегле, без шећерца. Буде десант на салату.
Podelite komentar
ZVEZDA
Ja pravim istu. Od kako sam nju počela mrsnu ne pravim ni za Novu godinu.
Podelite komentar