≫ 

Recept za posnu rusku salatu: Ovako napravljena lepša je od mrsne

 ≫ 

Ova salata jedna je od omiljenih na slavskim trpezama

Komentari

  • Bilja

    19. decembar 2021. | 12:30

    Umesto krompira dodam još kukuruza šećerca, a dodam i tunjevinu (kojoj sam iscedila ulje). Prijatno!

    Podelite komentar

  • Сестро

    16. decembar 2021. | 20:15

    Ако уместо мајонеза употребите сенф, обичан, уље и лимун, буде још лепша. Састојке добро умутите. Зелен кувам у љусци, као и кромпир. Љушти се док је још топло. Грашак из конзерве и краставчићи из тегле, без шећерца. Буде десант на салату.

    Podelite komentar

  • ZVEZDA

    16. decembar 2021. | 17:58

    Ja pravim istu. Od kako sam nju počela mrsnu ne pravim ni za Novu godinu.

    Podelite komentar

  • Johny

    16. decembar 2021. | 10:42

    Ja najpre iseckam povrće pa ga skuvam u slanoj vodi. Lakše je a povrće ne pušta vodu (kao kada ga naknadno posolite) i zato salata neće biti vodnjikava. Ili upotrebim povrće iz konzerve koje ne mora da se kuva (osim krompira).

    Podelite komentar