≫ 

Najbolji recept za riblju čorbu: Otkrivamo tajnu za ukus koju koriste vrhunski kuvari

 ≫ 

Ovako skuvano jelo biće nešto najukusnije što ste izneli pred goste i ukućane

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika 534
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Siniša

    21. decembar 2021 | 17:18

    Ulje je višak, šest glavica crnog luka na 1 kg je puno kao i belog luka. Ovo ostalo obećava ali koristiti suvi začin na sve nabrojao???

  • Zoki

    21. decembar 2021 | 17:02

    Nisam zadovoljan receptom ni načinom pripreme. Ja to spremam bolje

  • 534

    16. decembar 2021 | 18:02

    Ja riblju čorbu kuvam isključivo od 3 vrste morske ribe. Tunjevina, Skuša i Oslić. Bruka.