Recept za starinsku cicvaru: Tradicionalno jelo naših baka opet je u modi
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Mlada domacica
Ovo je originalan recept cicvare to znam. Ali ne znam koja količina Vrasna ide na ovu količinu. Ko zna nek odgovori ali ozbiljno. Hvala
Biljka
Moja baka je pravila drugacije u Sumadiji ispod Kosmaja. Nije isto. Skuva se projino brasno, neprestalno mesajuci sve do vece gustine. Posebno se otopi mast i u to doda crni luk da bude staklast. A onda se prelije preko gustog skuvanog projinog brasna. Na kraju se doda sir i kajmak.
ko zna zna
umesto vode ide jagnjeca supa