Moja baka je pravila drugacije u Sumadiji ispod Kosmaja. Nije isto. Skuva se projino brasno, neprestalno mesajuci sve do vece gustine. Posebno se otopi mast i u to doda crni luk da bude staklast. A onda se prelije preko gustog skuvanog projinog brasna. Na kraju se doda sir i kajmak.
Mlada domacica
Ovo je originalan recept cicvare to znam. Ali ne znam koja količina Vrasna ide na ovu količinu. Ko zna nek odgovori ali ozbiljno. Hvala
Podelite komentar
Biljka
Moja baka je pravila drugacije u Sumadiji ispod Kosmaja. Nije isto. Skuva se projino brasno, neprestalno mesajuci sve do vece gustine. Posebno se otopi mast i u to doda crni luk da bude staklast. A onda se prelije preko gustog skuvanog projinog brasna. Na kraju se doda sir i kajmak.
Podelite komentar
ko zna zna
umesto vode ide jagnjeca supa
Podelite komentar