≫ 

Recept za starinsku cicvaru: Tradicionalno jelo naših baka opet je u modi

 ≫ 

Ovo jelo bilo je skoro svakodnevno "gost" na trpezi naših predaka

Komentari

  • Mlada domacica

    27. decembar 2021. | 15:00

    Ovo je originalan recept cicvare to znam. Ali ne znam koja količina Vrasna ide na ovu količinu. Ko zna nek odgovori ali ozbiljno. Hvala

    Podelite komentar

  • Biljka

    27. decembar 2021. | 09:09

    Moja baka je pravila drugacije u Sumadiji ispod Kosmaja. Nije isto. Skuva se projino brasno, neprestalno mesajuci sve do vece gustine. Posebno se otopi mast i u to doda crni luk da bude staklast. A onda se prelije preko gustog skuvanog projinog brasna. Na kraju se doda sir i kajmak.

    Podelite komentar

  • ko zna zna

    27. decembar 2021. | 07:32

    umesto vode ide jagnjeca supa

    Podelite komentar