Recept za domaći jogurt, gust kao grčki: Pravi se od samo dva sastojka

 
 
 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Miljka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gordana

    04. februar 2022 | 21:31

    Jela Sam ovako napravljeno kiselo mleko ,sa kiselim mlekom se pravi a posle se ostavilja Maja I dalje pravi.Ali Nije stavljano u rernu vec u toploj prostoriji zamotano u cebence 24 casa.Ali je tad samo mleko bi-lo kvalitetnije

  • Miljka

    04. februar 2022 | 11:34

    Nije pametno kako krpe u ukljucan sporet ako nesto pokarise sporet izapali kucu.moze to ipametnije.

  • Boško

    04. februar 2022 | 07:58

    U pola solje jogurta sipajte solju mleka? Kako celu u pola?😂