Bela oblanda sa medom - ništa jednostavnije i ništa lepše: Recept gotov za 15 minuta
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Vesna
Stari dobri recept za bele oblande, oduvek ce podsecati na detinjtvo. Poceoa sam od skoro da opet spremam, od zumanaca sprwmim grilijaz oblande
Podelite komentar
Toza NS
Ne znam da to iko zove oblandom, ali dobro.
Podelite komentar
Goca
Super recept,ali ja skuvam preostala žumanca na pari,dodam keks ili mlevene orahe i margarin pa nafilujem ovu oblandu kroz sredinu.
Podelite komentar