Recept za aromatične posne lepinje, mekane kao pamuk: Ovako ih prave na Siciliji
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Jeca
Focaccia. Super. Ne mora beli luk. Ja ga volim, ali pravim cesce tako sto stavim sveze zacinske biljke: majoran,bazilikum, origano, ruzmarin i jos neke po zelji, tako sto maslinovo ulje zagrejem i sve to u ulje stavim , te malo odsoji i 5 pre nego je focaccia pecena cetkicom nanesem to ulje sa zacinima i vratim u rernu. Kad je pecena pospem je morskom solju. Inace pre pecenja prstima napravim udubljenja u koje stavim cherry paradajz . Ako sve to necu , onda je pravim sa ruzmarinom samo. Jednostavno po zelji, ali uvek gore uljem se premaze i so. Pozdrav
Podelite komentar